Als cursisten Sport- en eventmanager van SYNTRA Limburg Campus Hasselt stellen we u graag B-sportunity 2019 voor. Deze derde editie zal plaatsvinden op woensdag 20 maart 2019 in het stadion van KRC Genk.

SCHRIJF U HIER IN VOOR DE DERDE EDITIE

Wat kan u verwachten? 

Een panelgesprek aangaande de meest boeiende en actuele thema’s uit de sportwereld met bekende sportgezichten. Dit jaar hebben we het over groeiende sporten, de invloed van media op de sportwereld en ten slotte de rol van de sportmakelaars. Afsluiten doen we de avond met een netwerkreceptie.

Bekijk het volledige programma hier!

Wie kan u verwachten?

Dit jaar zal onder andere niemand minder dan Peter Vandenbempt (sportjournalist en commentator Sporza) zich aan ons gesprek vervoegen. Ook voetbalmakerlaar en CEO van de Stirr Associates Stijn Francis zal mee aan tafel schuiven. De andere sprekers zullen binnekort uit de doeken worden gedaan.

Heel het gebeuren zal onder leiding staat van moderator Eric Dupain. Met zijn jaren ervaring als VRT-journalist en persverantwoordelijke van de Belgische handbalploeg zal hij de gesprekken in goede banen leiden.

STIJN FRANCIS

PETER VANDENBEMPT

CORNE LEPOETER

WILLEM BOOGAERTS

VALERIE JENAER

ERWIN VERVECKEN

SAM KERKHOFS

ALAIN COURTOIS

DRIES SMETS

Stadiontour

Naast ons panelgesprek en netwerkevenement bied B-sportunity onze gasten de kans aan om een rondleiding  te volgen in de Luminus Arena van voetbalploeg KRC Genk.

De prijs van deze rondleiding bedraagt een 7,50 euro en is ter plaatste te betalen. De stadiontour begint om 18:45 en duurt ongeveer eén uur, nakomend kan u zich aansluiten bij het panelgesprek. Als u hiervoor geïnteresseerd bent schrijf je dan via deze pagina en vink het vakje betreffende de stadiontour aan.